Skip to content
Politică

Dragnea trage sforile pentru două nume în cursa pentru alegerile europarlamentare. Corina Crețu, lăsată pe dinafară EXCLUSIV

Inquam Photos

Urmează o perioadă de foc pentru România. În 2019 și 2020 vor avea loc patru runde de alegeri, europarlamentare, prezidențiale anul viitor, iar ulterior alegerile locale și parlamentare.

Astfel, scena politică este acaparată de jocuri de putere, reglări de conturi, negocieri ș.a.m.d. între diverși actori politici. În cele ce urmează, vă prezentăm felul în care se fac jocurile în Partidul Social Democrat, chiar înainte de alegerile europarlamentare din 2019. Reamintim că PSD a fost perindat de numeroase lovituri în această perioadă, și nu din exterior, ci chiar din interior, din partea unei tabere disidente căreia i-a dat tonul Ecaterina Andronescu.

Corina Crețu, scoasă din jocul europarlamentarilor

Între timp, însă, problemele pentru Liviu Dragnea și Guvernul Dăncilă s-au extins la un alt nivel, cel european. Atacurile vin tot din interiorul PSD, dar din partea comisarului european Corina Crețu, care s-a declarat exasperată în mai multe rânduri de felul în care actualul Executiv gestionează problematica absorbției fondurilor europene.

CITIȚI AICI NUMELE CELOR DOUĂ VARIANTE ALE LUI DRAGNEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *