Skip to content
Politică

Dragnea trece la amenințări: S-a încheiat perioada de pace!

cotidianul.ro

„Avem resurse să ripostăm”, anunțat șeful PSD, Liviu Dragnea, considerând că este victima unui conflict întreținut de președintele țării și unele instituții de anchetă.

Liderul social-democrat este prins în mijlocul unui scandal care îl plasează în fruntea unui grup infracțional constituit în jurul firmei TelDrum, o afacere pe care a protejat-o încă din perioada în care conducea administrația publică a județului Teleorman.

Colc peste pupăză, la aceste acuzații se adaugă și un dosar penal care vizează o serie de afaceri dubioase săvârșite în Brazilia și despre care publicația Rise Project susține că ar fi puse în scenă tot de Dragnea.

Încolțit, Dragnea anunță că va avea grijă să răspundă cu aceeași monedă. „Eu am sperat că, în aștia doi ani de zile, toate instituțiile statului, în frunte cu președintele țării și cu oricine altcineva din această țară apreciază că propunerea mea de dialog, de pace politică e bine să fie luată în seamă și să construim ceva în această seară.

Se pare că s-a înțeles că asta ar fi o slabiciune a noastră, a mea și a PSD, drept pentru care s-a încheiat această perioada de pace”, a anunțat președintele PSD, citat de revista22online.ro.

În plus, acesta anunță că și partidul său are destul ”muniție” pentru întreținerea unui scandal mediatic și eventuale anchete penale îndreptate împotriva contestatarilor. „Nu mai întoarcem obrazul, pur și simplu. Fac ei ceva, facem și noi ceva, zic ei ceva, zicem și noi ceva. Și vă asigur că avem suficiente resurse”, a adaugat Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Dragnea trece la amenințări: S-a încheiat perioada de pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *