Skip to content
" "
Politică

Dragnea va lăsa partidul să decidă: Nu voi face nicio propunere de premier

secundatv.ro
" "

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nu va mai veni personal cu nicio propunere de premier în noua ședință a Comitetului Executiv Național ce se va reuni marți, la ora 11.

Pe fondul demisiei premierului Mihai Tudose de luni seară, PSD-ul este nevoit să vină cu o altă propunere pentru conducerea Executivului. Astfel, imediat după încheierea ședinței, liderul social democraților a ieșit în față, afirmând că își va lăsa colegii de partid să aducă nume potrivite pentru funcția de prim-ministru, întrucât el are ”mână foarte proastă, relatează Digi24.ro.

" "

Se pare că eu am mână foarte proastă, nu numai în ceea ce privește numirile de premier, mai sunt cel puțin 10 cazuri în ultimii ani. Le-am spus colegilor mei astăzi că eu nu voi face nicio propunere”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult decât atât, șeful Camerei Deputaților a declarat că speră ca aceasta să fie ultima oară când se află într-o astfel de situație: Sper ca după această discuție să avem cât mai puține motive să ne temem că vom ajunge a treia oară în situația în care suntem astăzi”, a spus el, după ședința de luni. 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *