Skip to content
Politică

Dragnea va lăsa partidul să decidă: Nu voi face nicio propunere de premier

secundatv.ro

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nu va mai veni personal cu nicio propunere de premier în noua ședință a Comitetului Executiv Național ce se va reuni marți, la ora 11.

Pe fondul demisiei premierului Mihai Tudose de luni seară, PSD-ul este nevoit să vină cu o altă propunere pentru conducerea Executivului. Astfel, imediat după încheierea ședinței, liderul social democraților a ieșit în față, afirmând că își va lăsa colegii de partid să aducă nume potrivite pentru funcția de prim-ministru, întrucât el are ”mână foarte proastă, relatează Digi24.ro.

Se pare că eu am mână foarte proastă, nu numai în ceea ce privește numirile de premier, mai sunt cel puțin 10 cazuri în ultimii ani. Le-am spus colegilor mei astăzi că eu nu voi face nicio propunere”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult decât atât, șeful Camerei Deputaților a declarat că speră ca aceasta să fie ultima oară când se află într-o astfel de situație: Sper ca după această discuție să avem cât mai puține motive să ne temem că vom ajunge a treia oară în situația în care suntem astăzi”, a spus el, după ședința de luni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *