Skip to content
Politică

Dragomir trage o nouă rafală spre Tăpălagă. Cum e cu banii de la Cioloș

stireazilei.com

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir revine cu noi precizări în scandalul în care acuză mai mulți jurnaliști de a e fi transformat în unelte ale serviciilor de informații.

Reacțiile acestora îl fac pe Dragomir să revină cu noi precizări și acuză agenția Hotnews, condusă de Dan Tăpălagă, că ar fi fost finanțată de anumite firme chemate la ordin de fostul premier Dacian Cioloș, exact în acest sens.

Domnul Tapalaga pare a fi foarte nervos. Eu nu l-am facut securist. Am explicat si voi detalia cum a fost unealta SRL – Coldea.

De ce este nervos? Din motive de SIPA, din motive de ANAF. Nici nu mai suntem in anul 2016 cand primul ministru chema la o „informala” un numar de firme si le cerea sa „ajute” Hotnews.

Ca si in cazul PFA – Kovesi domnul Tapalaga nu raspunde la o intrebare simpla. A fost sau nu la Coldea? Nu e nicio rusine domnule Tapalaga, ma puteti face in toate felurile, dar iesiti in fata ca un barbat si spuneti: Cum era pe canapeaua lui Coldea?”, scrie Dragomir pe contul său de Facebook.

La rândul său, Tăpălagă a replicat în această dimineață că metodele de decridibilizare de acest sens se înscriu în tacticile serviciilor de securitate sau a politicienilor și îi amintește lui Dragomir că este subiectul unui dosar în care este suspectat că ar fi fost implicat într-o presupusă operațiune de spionaj îndreptat împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *