Dragoş Benea (PSD Vaslui): Am primit un pumn în plex. Trebuie un start nou

PSD
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentarul şi preşedintele PSD Bacău Dragoş Benea, noul coordonator al organizaţiei judeţene a PSD Vaslui, a afirmat, joi, că, după „acest pumn în plex pe care l-a primit organizaţia PSD” trebuie să fie găsiţi oamenii şi mijloacele de a fi „primii la grila de start şi la finish”, iar apoi să fie continuate proiectele pentru judeţul Vaslui.

Benea a declarat joi, la finalul întâlnirii conducerii PSD Vaslui, că în acest judeţ s-au făcut lucruri bune.

„Au existat discuţii legate de acest interimat. E firesc, este orgoliul organizaţiei. Nu m-a surprins şi nici nu m-a deranjat deloc, vă rog să mă credeţi pe cuvânt. Eu am zis că ultima problemă a organizaţiei PSD Vaslui astăzi este o conferinţă judeţeană. Ba mai mult, desemnarea unui candidat la preşedinţia organizaţiei sau la Consiliul Judeţean nu este un scop în sine, aşa cum nici câştigarea alegerilor nu este un scop în sine, ci să facem ceva după ce câştigăm alegerile şi să continuăm ce s-a făcut în judeţul Vaslui, că judeţul Vaslui s-au făcut lucruri bune”, a afirmat Dragoş Benea.

Aacesta susţine că „e o imagine incorect pusă pe judeţul Vaslui, din cauza unor ştiri mai de cancan”.

„Ştiu foarte bine că, de exemplu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui este condus, manageriat foarte bine, a avut parte de investiţii, a avut parte de susţinere. Ca să dau doar un exemplu”, a mai afirmat Benea.

El a mai declarat că organizaţia PSD Vaslui a primit un pumn în plex după ce fostul lider Dumitru Buzatu este cercetat pentru luare de mită şi că este nevoie de o „analiză chirurgicală” care să poată ajuta organizaţia să traverseze acest moment delicat.

Citește mai mult AICI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: