Skip to content
Politică

Dragoş Benea (PSD): Nu Cîțu trebuie să plece, ci guvernul Cîțu în întregime

Facebook/Dragos Benea

Vicepreşedintele PSD, eurodeputatul Dragoş Benea, a declarat, luni, că nu premierul Florin Cîţu trebuie să plece acasă, ci întregul guvern, care nu este interesat de problemele cu care se confruntă cetăţenii.

Şi PNL şi USR sunt burduşite cu politicieni cărora le este complet indiferent preţul pâinii, aliment de bază pentru români, valoarea salariului minim pe economie sau dacă facturile la gaz vor asfixia, în această iarnă, sute de mii de români şi pe familiile lor. Le este indiferent dacă un tren cu elevi întorşi din tabară rămâne blocat în câmp: ei numesc asta ‘revoluţia bunei guvernări’. Şi PNL şi USR sunt îmbibate de politicieni tranzacţionişti gata să vândă tot ce se poate vinde: ţara şi resursele ei, în principal, date la colţ de stradă, bucată cu bucată”, a scris, pe Facebook, preşedintele PSD Bacău.

Benea a scris că, în timpul guvernării Cîţu, euro a ajuns la valoarea de 5 lei, datoria publică a ajuns la 50%: „Imediat după alegerile parlamentare, Barna declara că mesajul transmis de electorat este că ‘nu se poate face o guvernare fără USR PLUS şi acest lucru ni-l asumăm’. Azi, acelaşi ipocrit Barna caută voturile ‘ciumei roşii’ care să-l scape de guvernarea care, în decembrie 2020, nu putea să existe fără USR. Nu e vinovat PSD că USR nu poate evada, şi nici nu-şi doreşte să o facă, din circumstanţa unei guvernări păguboase pentru români, în care useriştii au încă pe mână portofolii din care erau obligaţi să livreze, dar n-au livrat nimic cu excepţia postărilor pe Facebook„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *