Skip to content
Politică

Dramă în Ploiești: accident cu patru mașini. A venit SMURD-ul

LankaNewsColumn.lk

O dramă s-a petrecut sâmbătă după-amiază în Ploiești – mai precis, un accident rutier în care au fost implicate patru mașini, fiind nevoie de intervenția Serviciului Mobil de Urgențe, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Elicopterul SMURD a intervenit pentru preluarea unei persoane rănite în urma unui accident produs pe Centura de Vest a Ploieştiului. Două maşini s-au ciocnit şi au ricoşat în alte două automobile.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat pentru Mediafax că în accident au fost implicate trei autoturisme şi o autocamionetă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu, a declarat că şase persoane au fost implicate în total, fiind solicitat şi elicopterul SMURD pentru preluarea unei victime.

Potrivit Ambulanţei Prahova, victima care a fost preluată de elicopter este o femeie, în vârstă de 45 de ani, care a suferit traumatism cranio-cerebral şi fracturi, fiind semiconştientă.

„Au mai fost două persoane, de 37 de ani şi 45 de ani, care au fost rănite şi care au suferit traumatisme, dar au refuzat transportul la spital. Alte trei persoane au fost fără leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *