Dramă la Hollywood

Numeroase vedete din toate ramurile industriei de divertisment de la Hollywood s-au declarat întristate de moartea actriţei Joan Rivers şi au ţinut să aducă un ultim omagiu legendarei artiste americane, informează TMZ.com, potrivit mediafax.

Actriţa Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a murit joi, la vârsta de 81 de ani, într-un spital din New York, a anunţat fiica acesteia, Melissa Rivers.

La aflarea acestei veşti, numeroşi actori, regizori şi cântăreţi au apelat la platforma de microblogging Twitter pentru a aduce un ultim omagiu actriţei Joan Rivers.

Celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters a declarat: „Nimeni nu a iubit mai mult viaţa, umorul şi buna dispoziţie decât Joan. Luam de multe ori masa împreună, râdeam şi bârfeam puţin şi de fiecare dată plecam de la masă zâmbind. A fost o artistă cu o personalitate zgomotoasă, uneori scandaloasă, care a făcut milioane de oameni să râdă. În particular, avea stil şi era întruchiparea eleganţei. Îmi va fi dor de ea”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: