Skip to content
Sport

Dramă la Hollywood

Numeroase vedete din toate ramurile industriei de divertisment de la Hollywood s-au declarat întristate de moartea actriţei Joan Rivers şi au ţinut să aducă un ultim omagiu legendarei artiste americane, informează TMZ.com, potrivit mediafax.

Actriţa Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a murit joi, la vârsta de 81 de ani, într-un spital din New York, a anunţat fiica acesteia, Melissa Rivers.

La aflarea acestei veşti, numeroşi actori, regizori şi cântăreţi au apelat la platforma de microblogging Twitter pentru a aduce un ultim omagiu actriţei Joan Rivers.

Celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters a declarat: „Nimeni nu a iubit mai mult viaţa, umorul şi buna dispoziţie decât Joan. Luam de multe ori masa împreună, râdeam şi bârfeam puţin şi de fiecare dată plecam de la masă zâmbind. A fost o artistă cu o personalitate zgomotoasă, uneori scandaloasă, care a făcut milioane de oameni să râdă. În particular, avea stil şi era întruchiparea eleganţei. Îmi va fi dor de ea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *