Skip to content
Politică

Dramă pe autostradă: ACCIDENT cu răniți între Pecica și Arad

radioiasi.ro

Citiți în cele ce urmează despre o dramă petrecută marți după-amiază pe autostradă: mai precis, despre un ACCIDENT rutier soldat cu răniți produs între localitățile Pecica și Arad.

Trei persoane au fost rănite, informează Banatulazi.ro.

Șoferul unui autotren care transporta porumb a pierdut control volanului, iar vehiculul a rupt parapetul de protecție dintre sensurile de circulație, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-un șanț. Ulterior, șoferul unui autoturism a derapat din cauza porumbului împrăştiat pe şosea, iar alte două maşini care veneau din spate au intrat cu viteză în mașină, trei persoane fiind rănite. Parapetul dintre sensurile de circulație a fost distrus pe o lungime de aproximativ 100 de metri.

În timpul coliziunii dintre cele trei autoturisme, în zonă se aflau poliţişti care veniseră pentru a cerceta împejurările în care se răsturnase tirul, însă aceştia nu opriseră circulaţia.

La faţa locului au fost solicitate echipaje SMURD şi ale Ambulanţei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, trei persoane din autoturisme au fost rănite grav, una fiind resuscitată de către medici.

Traficul a fost blocat pe sensul Nădlac-Arad al autostrăzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *