Skip to content
Internațional

Drapelul României arborat la Petra, în Iordania

VideoBlocks.com

Pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Autoritatea Regiunii Petra pentru Dezvoltare și Turism, din Regatul Hașemit al Iordaniei, a arborat drapelul României, alături de cel al Iordaniei, în fața Trezoreriei, cel mai important și cunoscut monument din cadrul complexului arheologic. Petra este unul din cele mai vizitate obiective turistice din Iordania și se află în lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO.

În acest context, Ambasadorul României în Regatul Hașemit al Iordaniei, E.S. George Cristian Maior, a avut o întâlnire cu Comisarul șef al Autorității Regiunii Petra pentru Dezvoltare și Turism, Dr. Suleiman Farajat. Cu acest prilej, cei doi au discutat despre modalități de intensificare a cooperării în domeniu, având în vedere patrimoniul cultural recunoscut de UNESCO de care beneficiază cele două state.

Totodată, ambasadorul român i-a mulțumit comisarului șef pentru ospitalitate și gestul de prietenie arătat prin arborarea drapelului românesc, transmite Ambasada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *