Skip to content
Societate

Drept la replică

Opinia Giurgiuveanului

La articolul ”Percheziții DNA la Regionala București. Este vizat Mădălin Stan, fosta mână dreaptă a lui Nelu lordache”, publicat pe 26.11.2019 , redacția psnews.ro a primit următorul drept la replică:

Mădălin Stan infirmă informațiile publicate: 

>“Madalin Stan, fosta mână dreaptă a lui Nelu lordache”

Informațiile din titlu sunt false.

“Conducerii companiei i s-ar fi cerut mită de 100.000 de euro de către Mădălin Stan pentru a i se permite să reamplaseze niște bannere publicitare pe poduri feroviare de pe rază Regionalei CF București ( Infrastructura)“

Informațiile din acest paragraf sunt false și calomnioase.

“Surse judiciare au declarat pentru Club Feroviar că în acest dosar al Direcției Naționale anticorupție sunt vizați foști directori ai Regionalei Bucuresti”

Informațiile din acest paragraf nu au atașat un comunicat oficial și solicităm să prezentați dovezi legale pe acest aspect, în caz contrar sunt simple afirmații nedovedite.

“De asemenea este verificată implicarea lui Mădălin Stan, cunoscut drept mâna dreaptă a fostului rege al asfaltului Nelu lordache , dar și că apropiat al lui Răzvan Cuc “.

Informațiile din acest paragraf sunt false și calomnioase.

În concluzie, vă solicit să respectați dreptul subsemnatului la demnitate, onoare, viață privată și la propria imagine-drepturi garantate Constituțional în:

»Art. 30 — Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grăi, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică și libertatea de a înființa publicații.
(4) Nici o publicație nu poate fi suprimată.
(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligația de a face publică sursa finanțării.
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea țării și a națiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură națională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violentă publică, precum și manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. (8) Răspunderea civilă pentru informația sau pentru creația adusă la cunoștință publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condițiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *