Skip to content
Politică

Drept la replică. Oana Bulai, protejata baronului Ionel Arsene de la Neamț, cere „o șansă” și spune că ar fi un „parlamentar care nu ne va face de râs”: “Nu sunt nici amantă și nici de vânzare”

În urma articolului publicat pe PS News, protejata baronului Ionel Arsene de la Neamț, tânăra Oana Bulai, posibila candidată a PSD la parlamentarele de anul acesta pe un loc eligibil, a trimis un drept la replică în care confirmă indirect intenția politică a acesteia: va candida pentru un post de parlamentar. „Cred ca as fi un parlamentar care nu vă va face de râs”, ne spune Bulai.

Redăm mai jos dreptul la replică trimis de tânăra Bulai:

„Bună seara! Am citit articolul dvs și regret că ati promovat aceste informații greșite despre mine. Sa știți ca nu sunt nici amantă, nici un personaj care a ajuns in niște funcții fără experiență.

Am experiență și am și studiile necesare și chiar cred ca as fi un parlamentar care nu vă va face de râs. Pentru orice detalii despre cv-ul meu sau activitatea mea profesională, va stau la dispoziție. Oricând.

Chiar va urmăresc pagina și chiar cred ca putem colabora dacă sunteți interesat de activitatea sau proiectele de la Neamț. Va asigur ca veți avea o colaborare net superioară cu mine decât cu domnul Țapu.

Cu aceeași considerație și respect, Oana Bulai.
Și îmi cer scuze pentru ca mi-am permis sa va scriu dar am considerat ca e o ocazie buna sa îmi dati și mie o șansă”, ne scrie Oana Bulai.

Însă, tânăra Oana Bulai nu s-a oprit aici și a început să comenteze fiecărui cititor în parte care a reacționat la știrea PS News. Redăm și noi mai jos comentariilor Oanei Bulai, în care le care „o șansă” cititorilor PS News:

În urmă cu câteva zile PS News scria cum Bulai a reacționat virulent la o banală postare a senatorului PNL de Neamț, Eugen Țapu-Nazare. În postarea buclucașă de pe Facebook, senatorul se referea, printre altele, la ”tot felul de lipitori de afișe, cumetri și amante PSD-iste” angajate în sectorul bugetar. Oana Bulai a reacționat prompt și s-a erijat în avocatul “amantelor și sinecuriştilor”.

Protejata lui Arsene, Oana Bulai, promovată intens în funcții guvernamentele, locale și centrale a trebuit să facă faţă, în ultimii patru ani, bârfelor politice care vorbesc despre relația mult prea apropiată pe care o are cu președintele Consilului Județean Neamț, fostul locotenent al lui Dragnea. Oana Bulai este, în prezent, manager al proiectului ”VIITORUL EȘTI TU!”, program de leadership dedicat tinerilor din orașul Roman, județul Neamț, asta după ce, timp de patru ani, presa centrala a relatat periplul acesteia în diverse funcții pentru care, în mod evident, nu avea calificare.

Ionel Arsene și Oana Bulai (FOTO: romanulfinanciar.ro)

La recomandarea lui Arsene, Bulai, viitoare deputată “de Roman” asemenea altei blonde celebre, Elena Udrea, a fost unsă în 2018 consilier de stat în echipa Vioricăi Dăncilă, dar și sefă în CA la regia națională de sare Salrom, când PSD și ministrul de tristă amintire Andrușcă erau la guvernare.

Oana Bulai și Viorica Dăncilă (FOTO: romanulfinanciar.ro)

Nemţeanul Andruşcă fusese promovat ministrul Economiei de același baron Arsene. Într-o prezentare oficială, Bulai pretinde că, pentru numeroasele funcții publice pe care le-a avut de-a lungul timpului, au recomandat-o, în principal, ”cursurile de respiraţia inimii, shamanism şi Reiki”. Reiki se pretinde a fi un “sistem de terapie energetică”, iar shamanismul știm din studiile lui Mircea Eliade că se ocupă cu “lumea de dincolo”. Oare ce îi învață Oana Bulai pe tinerii romașcani în cadrul proiectului ”VIITORUL EȘTI TU!” ?

Ionel Arsene și Dănuț Andrușcă (FOTO: aktual24.ro)

Interesant este că viitoarea deputata PSD de Neamț era înainte de anul 2012, la vârsta politica fragedă de doar 25 de ani, un membru influent al echipei PD-L Neamț, organizație condusă de baronul Gheorghe Ștefan “Pinalti”. Bulai activa în acei ani ai guvernării portocalii ca “jurnalist” la o televiziune locală, manager de proiect pe bani europeni (finanțat prin ADR Nord- Est), dar și consilier local PD-L în Conisliul Local al orașului Roman, unde primar era Laurențiu Leoreanu, omul de bază al Elenei Udrea și al lui “Pinalti” Ștefan. De abia în 2016, Oana Gianina Bulai devine pesedistă şi consiliera personală a proaspătului șef al CJ Neamț de atunci, Ionel Arsene.

În martie 2017, Bulai a “câștigat” concursul pentru ocuparea funcției de administrator public al județului Neamț, neavând nicio calificare pentru o asemenea poziție, funcție ce a rămas vacantă în urma demisiei lui Vlad Angheluță (aflat în conflict cu baronul Arsene). În urma concursului care a avut un singur candidat, pe Oana Bulai, aceasta a fost declarată câștigătoare!!!

DETALII AICI: Campania negativă bate la uşă. Gâlceava “amantelor politice” de la Neamţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *