Droguri ascunse printre banane. Poliţia cehă a confiscat sute de kilograme de cocaină

banane
Sursa foto: Ilona Frey on Unsplash

Poliţia cehă a confiscat 646 de kilograme de cocaină ascunse printre banane care se îndreptau către un supermarket local, a informat duminică site-ul de ştiri www.tn.cz, citat de Reuters. Valoarea drogurilor se ridică la peste 90 de milioane de dolari.

Valoarea drogurilor, găsit în cutii sosite din Ecuador, este estimată la 2 miliarde de coroane cehe, respectiv 91,17 milioane de dolari, ceea ce face ca această captură să fie unul dintre cele mai mari transporturi descoperite de poliţia din Republica Cehă, a transmis tn.cz, potrivit digi24.ro.

Un purtător de cuvânt al departamentului antidrog al poliţiei nu a fost disponibil imediat pentru a face declarații. Anul trecut, în aceeași perioadă, poliţia cehă a mai confiscat o mare cantitate de cocaină ascunsă în cutii cu banane, livrate mai multor supermarketuri. La acel moment, televiziunea publică cehă a relatat că a fost descoperită o cantitate totală de cocaină de aproximativ o jumătate de tonă, cu o valoare pe piaţa neagră estimată la 1,5 miliarde de coroane cehe, respectiv 63,8 milioane de dolari.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: