Skip to content
Coronavirus

DSP Alba: Numărul de cazuri confirmate: 49, nu 34, așa cum a transmis Grupul de Comunicare Strategică

Inquam Photos / Octav Ganea

Numărul de cazuri confirmate cu coronavirus în Alba era luni de 49, nu de 34, aşa cum a prezentat, în comunicatul dat publicităţii, Grupul de Comunicare Strategică, au precizat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, relatează Agerpres.

Buletinul de presă al Grupul de Comunicare Strategică susţine că, potrivit raportărilor Institutului Naţional de Sănătate Publică, numărul de cazuri confirmate în Alba este de 34.

La nivelul judeţului Alba, se înregistrează 49 de cazuri confirmate COVID-19. De la raportarea de ieri (33 de cazuri duminică – n.r.), au fost identificate încă 16 cazuri. Opt persoane din mai multe localităţi din judeţ care s-au prezentat cu simptome la spital sau contacţi direcţi cu simptome identificaţi prin anchete epidemiologice, toţi izolaţi după confirmare, şi opt persoane pozitive (…) de la Centrul de Dializă Alba”, a transmis, luni, presei, directorul executiv al DSP Alba, Alexandru Sinea.

El a menţionat că de la Alba au fost raportate către Bucureşti „toate” cele 49 de cazuri.

„În buletinul de presă (al Grupului de Comunicare Strategică – n.r.) apar 34. O să sesizăm INSP, din nou, să remedieze greşeala”, a precizat directorul executiv al DSP Alba.

Săptămâna trecută, Grupul de Comunicare Strategică a transmis în mai multe rânduri date eronate cu privire la situaţia din judeţul Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *