DSU: Intervenţii în şase judeţe afectate de fenomenele hidrometeorologice

Sursă foto: Facebook / Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Şase judeţe au fost afectate vineri de vremea nefavorabilă, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din curţi, beciuri şi anexe gospodăreşti, dar şi pentru degajarea unor copaci prăbuşiţi pe carosabil.

”În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate în data de 19.01.2024, în intervalul orar 07,00 – 21,00, s-au înregistrat efecte în 6 localităţi din 6 judeţe – Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Harghita, Maramureş, Mureş şi Neamţ, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 8 curţi, 2 anexe gospodăreşti, 2 beciuri, cât şi pentru degajarea a 2 copaci prăbuşiţi pe carosabil, fiind afectate 2 autoturisme”, se arată pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, pe 4 tronsoane de drumuri naţionale – DN 12C/Neamţ, DN 15/Harghita, DN 15/Neamţ, DN 17/Bistriţa-Năsăud -, traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil.

La momentul actual circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Totodată, pe DN 15, între localităţile Topliţa şi Borsec din judeţul Harghita, o ambulanţă SMURD (B2) care se deplasa la spital cu un pacient, stabil hemodinamic, a fost temporar blocată în zăpadă, la acest moment situaţia fiind rezolvată, mai menţionează DSU.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL