Skip to content
Politică

Duhul blatului stăpâneşte Sectorul 2? Un deputat PNL ar fi bătut palma cu PSD-UNPR pentru alegeri / EXCLUSIV SURSE

Duhul blatului stăpâneşte Sectorul 2? Un deputat al Partidului Naţional Liberal (PNL) ar fi bătut palma cu Partidul Social Democrat (PSD) în perspectiva apropiatelor alegeri locale.

După ce, în urmă cu câteva zile, ne-au ajuns la urechi zvonuri privind o mică înţelegere între primarul Sectorului 3 (PSD-istul Robert Negoiţă) cu omologul lui de la Sectorul 2 (UNPR-istul Neculai Onţanu), iată că acum ideea înţelegerilor la masa verde revine în acelaşi sector păstorit de Onţanu.

CITIŢI ŞI: Scandalul Boşcodeală aruncă în aer PSD-ul. Răscoală contra lui Negoiţă. Ce candidaţi riscă să fie schimbaţi / EXCLUSIV SURSE

Mai precis, surse politice au declarat, recent, pentru PSnews.ro, că deputatul PNL Dan-Cristian Popescu ar fi dat-o la pace cu social-democraţii, în încercarea de a-şi aranja apele şi în PNL, şi în PSD. Amintim că Popescu a încercat şi în 2012 să câştige fotoliul de primar al Sectorului 2, însă fără succes.

Sursele citate spun că, deşi funcţionează la liberali, Popescu a fost văzut în sediul PSD din sector, în condiţiile în care există un protocol între PSD şi UNPR şi, mai ales, pe fondul înteţirii zvonisticii privind o iminentă retragere a lui Onţanu pentru o nouă candidatură ca primar.

Dan-Cristian Popescu ştie că, dacă ar obţine o candidatură din partea PSD-UNPR, ar putea să transfere mult mai bine zestrea lui Neculai Onţanu în ochii poporenilor din Sectorul 2. În acest fel, PNL-istul joacă la două capete, încercând să încalece calul cel mai rapid.

Contactat, miercuri, de PSnews.ro, Dan-Cristian Popescu a negat vehement că ar fi fost văzut în sediul PSD.

“N-am intrat într-un sediu PSD cred că… Acum 5 ani, cred, când era USL-ul, s-ar putea să fi intrat o dată. Nu există niciun fel de negociere”, a continuat el, la insistenţele noastre.

Întrebat dacă a vorbit recent cu Neculai Onţanu, Dan-Cristian Popescu a răspuns: “Cred că am vorbit o dată la un curs, pe care l-am urmat la Colegiul de Apărare. Şi a vorbit dânsul cu noi – în sensul ăsta. În rest, n-am vorbit cu dânsul niciodată. N-am fost în biroul dânsului niciodată”.

Popescu a exprimat aceeaşi idee şi în privinţa unor eventuale discuţii cu Gabriel Oprea.

“Niciodată. Nici n-aş vorbi, chiar dacă ar încerca. Am o părere destul de proastă. I-am tot criticat pentru diverse lucruri în mod public: despre gradele luate – în opinia mea – ilegal, despre titlurile academice luate ilegal… N-aş avea ce să discut sau să negociez cu dânsul”, a încheiat PNL-istul.

1 comentariu la “Duhul blatului stăpâneşte Sectorul 2? Un deputat PNL ar fi bătut palma cu PSD-UNPR pentru alegeri / EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *