Dumitrel: După modelul Sosoacă, PSD și o persoană cu probleme psihice l-au scos din cursa pe Silviu Ponoran

Sursa foto: Ion Dumitrel

Decizia Curții de Apel Alba Iulia, de invalidare a primarului Zlatnei, Silviu Ponoran, pentru candidatura la Senat, are în spate două contestații. Una depusă de o persoană sau în numele unei persoane cu grave probleme psihice, internată într-o unitate de specialitate din Vâlcea.

Se va depune o plângere penală întrucât persoana respectivă, nu are discernământ, , potrivit medicilor, iar cineva s-a folosit cinic de acest lucru. A doua contestație a fost depusă de PSD, care și-a dorit eliminarea la masa verde, după modelul Sosoacă, a unui om care le stătea în gât, pentru ca a făcut minuni în Apuseni și este iubit de moti. Realizările lui Silviu Ponoran, care practic a reconstruit un oraș distrus de poluare de la zero, i-a determinat pe cei de la PSD Alba, să folosească toate tertipurile posibile, de tip Putin, pentru a scăpa, la masa verde, de un contracandidat redutabil.

Deputatul Florin Roman, un om care a făcut extrem de multe lucruri bune, alături de Silviu Ponoran, va prelua în urma acestei decizii, rolul de reprezentare al Munților Apuseni, în Parlamentul României. Echipa Roman-Ponoran s-a luptat ca azi 15000 de familii să plătească factura la energie cu 50%. Tot această echipă a dus la bun sfârșit operaționalizarea zonei de dezvoltare “Moții – Țara de Piatră”. Împreună au lucrat la legea dedicată marelui erou național “Avram Iancu”, dar și pentru fabrica de produs finit a cuprului de o companie a statului român, astfel încât resursele naturale ale României să nu mai ajungă la turci, cum vrea PSD.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: