Skip to content
Politică

Dumitru Buzatu dă cărțile pe față: ce calități trebuie să aibă viitorul ministru al Justiției

Inquam Photos / George Călin

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, invitat la ”Puterea Știrilor”, a vorbit, printre altele, despre ce calități ar trebui să aibă noua numire a PSD pentru funcția de ministru al Justiției.

Amintim că după plecarea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiției, PSD l-a propus pentru această funcție pe social-democratul Eugen Nicolicea, însă propunerea a fost respinsă de președintele României, Klaus Iohannis.

Se poate face un portret-robot al acestei persoane și acest portret trebuie să includă anumite calități: să aibă prestigiu profesional, să fie o personalitate recunoscută în domeniu, pentru că are de-a face cu foarte mulți oameni care îndeplinesc în puterea judecătorească funcții de foarte mulți ani, care au o experiență solidă în ceea ce privește profesionalismul lor. E greu să impui o personalitate care este criticată de aceste criterii. Dacă ne gândim la spectrul politic, însă, orice personalitate pe care o vei numi ea se va „bucura” de critici din partea Opoziției”, a declarat Dumitru Buzatu la Puterea Știrilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *