Dumitru Buzatu, despre excluderea sa din PSD: „Acum sunt simpatizant, mai rău”

Sursa goto: Inquam photos/George Calin
Sursa goto: Inquam photos/George Calin

Fostul preşedinte al PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, cu ocazia prezenţei sale la Tribunalul Vaslui, că deşi nu mai este membru al partidului a rămas un simplu simpatizant PSD, afirmând în glumă că uneori „simpatizanţii sunt mai răi ca membrii”. Instanța a decis ca Buzatu să rămână în continuare în arest la domiciliu. 

„În momentul acesta nu aș vrea să fac niciun comentariu despre campania aflată în desfășurare. Nu mai sunt membru al vreunui partid, sunt simpatizant și după cum știți, simpatizanții sunt mult mai răi decât membrii”, a declarat Buzatu la ieșirea din instanță.

Buzatu a spus că se prezintă în faţa instanţei „cu aceleaşi bune gânduri”.

El a fost însoţit de fostul consilier personal Alexandru Barbu, membru în Consiliul Local Vaslui şi candidat pentru un nou mandat de consilier.

Tribunalul Vaslui a decis, vineri, menţinerea arestului la domiciliu în cazul fostului preşedinte al PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită, hotărârea nefiind definitivă.

„Menţine măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Buzatu Dumitru. Măsura arestului la domiciliu va fi verificată în termen de 30 de zile conform art. 207 alin. 6 raportat la art. 222 alin. 12 Cod procedură penală. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.

Tribunalul Vaslui a decis, pe 15 aprilie, plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mită, aflat până atunci în arest la Penitenciarul Vaslui, decizie menţinută ulterior de Curtea de Apel Iaşi.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a părăsit pe 17 aprilie Penitenciarul Vaslui.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: