Dumitru Buzatu, din nou în faţa magistraţilor Curţii de Apel Iaşi

Sursa goto: Inquam photos/George Calin
Sursa goto: Inquam photos/George Calin

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi dezbat, joi, contestaţia depusă de Dumitru Buzatu la măsura arestului preventiv, cauza fiind amânată la termenul anterior la cererea avocatului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui. Magistraţii au reunit contestaţia depusă de Buzatu cu cea depusă de expertul în dosar, Radu Judele, şi sunt aşteptaţi să se pronunţe joi şi cu privire la măsura preventivă dispusă în cazul acestuia.

Potrivit portalului instanţei, şedinţa de judecată este programată pentru joi, la ora 13.00.

Cu o zi în urmă, avocatul lui Buzatu, Daniel Atasiei, a cerut amânarea cauzei, pentru a avea timp să studieze dosarul. Buzatu a fost adus la instanţă cu o dubă, iar o persoană i-a strigat: ”Escrocule, nu scapi de puşcărie”

Tot la termenul de miercuri, magistraţii Curţii de Apel Iaşi au reunit dosarul lui Dumitru Buzatu cu cel al expertului din dosar, Radu Judele.

Pe rolul Curţii de Apel Iaşi, dosarul care vizează contestaţia în cazul arestului preventiv în cazul lui Radu Judele are numărul 1887/89/2023, iar cel al lui Dumitru Buzatu are numărul 1886/89/2023.

”Solutia pe scurt: Dispune reunirea cauzei la dosarul nr. 1886/89/2023. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, este soluţia pronunţată, miercuri, de magistraţi în dosarul care-l vizează pe Radu Judele.

Buzatu, prins în flagrant de procurorii DNA în momentul în care ar fi primit o mită de peste 1,2 milioane de lei, a fost arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă de către magistraţii Tribunalului Vaslui.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: