Skip to content
Puterea Știrilor Video

Dumitru Buzatu, după ce presa a scris despre un eșec al mitingului PSD în Vaslui: Au fost 200-300 de oameni!

Featured Video Play Icon

După ce presa a vorbit despre doar câteva zeci de persoane prezente la primul miting organizat duminică, 5 mai, de PSD Vaslui în campania pentru alegerile europarlamentare, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu, invitat la „Puterea Știrilor”, a ținut să facă o serie de precizări.

Concret: Dumitru Buzatu a declarat, în cadrul ediției video că la mitingul organizat duminica trecută au fost prezenți aprox 200-300 de simpatizanți PSD. Totodată, liderul PSD Vaslui a susținut că acesta a fost prezent în toate celelalte localități și nicăieri nu s-a înregistrat o participare mai mică de 100 de oameni.

„Noi vorbim și pentru mulți și pentru puțini (n.r-oameni). Dacă vin 200-300 de oameni, încercăm să discutăm cu acei oamnei, să-i convingem pe acei oameni, să le prezentăm echipele. Dacă vin 20 de oameni încercăm să dicutăm cu aceia. În Vaslui, la această întâlnire electorală, care a fost desemnată ca miting electoral, au fost prezențI 200-300 de oameni, după estimarea mea și a presei locale. Am fost în toate celelalte localități și nicăieri nu s-a înregistrat o participare mai mică de 100 de oameni(…)

Noi ținem la acest aspect public. Trebuie să înțelegem, noi partidele politice, că nu avem de ce să ne fie teamă să ne întâlnim cu oamenii. Acolo, în piața civică, pot să vină susținătorii sau oricare cetățean care este în trecere sau care dorește să asiste la mitingul respectiv. Acțiunea a fost foarte bine primită, oamenii s-au comportat foarte civilizat și majoritar au răspuns pozitiv la chemarea noastră de a fi prezenți la vot și de a susține PSD”, a declarat Dumitru Buzatu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *