Skip to content
Politică

Dumitru Buzatu, după înfrângerea Gabrielei Firea: ‘Locuitorii Capitalei au opţiuni neaşteptate uneori; vor trebui să-l suporte pe Nicuşor Dan’

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, făcând referire la rezultatul alegerilor din Capitală, că locuitorii Bucureştiului fac uneori alegeri neaşteptate şi că vor fi acum nevoiţi să-l „suporte” pe Nicuşor Dan.

Capitala este un oraş atipic şi locuitorii ei au opţiuni foarte diverse, neaşteptate uneori. Cred că lucrul acesta s-a întâmplat şi acum şi eu cred că şi Gabriela Firea şi toţi ceilalţi au luptat enorm pentru obţinerea unui rezultat bun la Bucureşti. Dacă alegătorii au decis altfel, e clar că vor trebui să-l suporte pe Nicuşor Dan”, a declarat, pentru AGERPRES, Dumitru Buzatu.

În ceea ce priveşte faptul că PSD a pierdut în ţară şi în special în Moldova funcţii pe care le deţinea în mod tradiţional, preşedintele PSD Vaslui a spus că partidul său a avut de dus „o bătălie foarte grea”.

„Bătălia a fost foarte grea, dar este o bătălie care a fost potenţată de conflictul dintre generaţii, dintre cei mai tineri şi cei mai vârstnici. A fost o bătălie care le va da multă bătaie de cap alegătorilor care au votat pentru PNL şi care probabil vor mai susţine o vreme treaba aceasta, până când se vor convinge că maniera de a guverna a PNL se aseamănă foarte mult cu maniera domnului Traian Băsescu, care şi aseară în nişte momente critice, în momentul în care se discuta despre soarta unor sectoare din capitală, stătea şi se hăhăia cu gura până la urechi”, a menţionat Buzatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *