Skip to content
Politică

Dumitru Buzatu: Nu e nicio problemă dacă nu supravieţuieşte guvernul

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Dumitru Buzatu a vorbit despre solicitările ALDE şi PRO România cu privire la guvernul României. Liderul PSD a susținut că, dacă va fi ca acest guvern să cadă, atunci va fi sarcina altora să facă o altă majoritate, scrie antena3.ro.

O coaliţie majoritară care a funcţionat doi ani şi jumătate, evident, conţine reprezentanţi ai tuturor celor ce au susţinut coaliţia. Acţiunea lor este ponderată de negocierile iniţiale, de când a fost formată coaliţia. Aud acum foarte mulţi oameni care se exprimă într-un mod dubitativ. Sunt şi aspecte negative, dar dacă nu am fi avut creştere economică, nu cred că am fi avut nici noi foarte multe de discutat privind această guvernare. Este bine să ne păstrăm calmul, să negociem în structurile decizionale, să găsim o cale  care să ducă la supravieţuirea guvernului şi la menţinerea unei linii pozitive.

Nu e nicio problemă dacă nu supravieţuieşte guvernul. Cei care contribuie la dărâmarea lui s-ar putea să contribuie la construirea unei alte majorităţi, pe care eu o aştept. Dacă nu se întâmplă asta, este iraţional. Dacă nu ne dorim să menţinem majoritatea parlamentară şi linia pozitivă a guvernării, suntem iraţionali.„, a declarat Dumitru Buzatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *