Skip to content
Politică

Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui: Dacă am face noi un sondaj, mă tem ca nu cumva să depășim 100%

Inquam Photos / George Călin
" "

Președintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu, contactat telefonic de PSNews, ne-a oferit punctul său de vedere cu privire la ultimul sondaj comandat de PNL în care PSD ar fi la doar 30% în preferințele electoratului, urmat îndeaproape de liberali cu 27%.

”Imaginați-vă cum ar fi dacă am face noi un sondaj, mă tem ca nu cumva să depășim 100%. Cam acesta-i comentariul care poate fi făcut la acest joc politic care constă în a elabora tot felul de sondaje pe bază științifică, nu cunoaștem și tot așa mai departe. Ideea este că nu va dura mult și ne vom confrunta cu un sondaj real. Vor veni alegeri europarlamentare și, deși sunt diferite față de cele parlamentare și naționale sau de cele locale, vom vedea totuși cum stăm în mod real.” a comentat șeful filialei PSD Vaslui.

" "
" "

De altfel, Buzatu recunoaște că există nemulțumiri în rândul electoratului cu privire la PSD, dar consideră că acest lucru este normal și că adevăratul nivel de indignare se va vedea la urne:

”O parte destul de însemnată dintre oamenii din țara noastră au încredere în Partidul Social-Democrat pentru că pentru că se regăsesc mai bine în programele acestui partid, în politicile pe care le implementează atunci când vine la guvernare. O altă parte, nu. Fiecare își construiește un înveliș ideologic care îi servește pentru a se orienta atunci când sunt alegerile.” 

În încheiere, i-am solicitat acestuia un prognostic cu privire la scorul alegerilor europarlamentare din mai 2019:

Dacă ar fi să luăm un procentaj destul cu destulă larghețe astfel încât să nu greșesc, aș spune undeva la 30-40% din voturile românilor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *