Skip to content
Puterea Știrilor Video

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, de partea premierului Dăncilă în disputa cu Dragnea: Să nu perturbăm foarte mult viața politică!

Featured Video Play Icon

Viorica Dăncilă a declarat în urmă cu câteva zile, întrebată dacă merge în continuare pe ideea remanierii guvernamentale, în condițiile în care PSD ar vrea restructurarea, că rămâne de văzut cum vor evolua discuțiile în primul CEx.

De cealaltă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut în repetate rânduri varianta restructurării Guvernului.

În acest context, invitat la „Puterea Știrilor”, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a precizat că social-democrații ar trebui să meargă pe ideea remanierii guvernamentale, și nu pe restructurare.

Dat fiind situația reală care există în câmpul politic în momentul acesta, 3 ministere cu miniștri interimari, presupun că va fi stabilizată această situația și propuși alți membri ai Guvernului.(…)

Eu cred că ar fi de dorit, pentru a nu perturba foarte mult viața politică națională, să urmăm calea normală a remanierilor. Nu ne putem aștepta la o atitudine pozitivă din partea președintelui Klaus Iohannis pentru că domnia sa este într-o campanie electorală susținută, chiar dacă nu este declanșată campania oficială. În acest context, cred că treuie să răspundă solicitărilor celor care îl sprijină în această campanie electorală, partidelor de partea cărora s-a poziționat, ignorând prevederile constituționale”, a declarat Dumitru Buzatu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *