Skip to content
Politică

Dumitru Buzatu se opune organizării unui miting PSD la București: care este MOTIVUL

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Social-democraţii ar vrea să organizeze un miting la Romexpo pe data de 22 mai, la care să participe 120.000 de persoane din judeţele din sudul ţării, potrivit unei declarații făcute chiar de secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu.

„În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgovişte de duminică. Maine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanţi numai de aici din judeţele din sud la Romexpo”, a afirmat Codrin Ştefănescu, marţi.

Contactat de PSnews.ro, social-democratul Dumitru Buzatu ne-a declarat că nu s-a purtat vreo discuție în vederea organizării unui miting PSD la București, însă liderul PSD Vaslui a susținut că acesta se opune unei astfel de idei.

„Nu s-a luat nicio decizie într-o întâlnire pentru organizarea unui miting la București, așa că nu am mai fost nevoit să mă opun pentru că nu m-a convocat nimeni. Însă, mă opun organizării unui miting PSD la București pentru că e în ultima săptămână și trebuie să ne concentrăm pe acțiunile locale, acolo unde trebuie să îi mai lămurim pe oameni, să îi îndemnăm să meargă să voteze. Nu trebuie să umblăm pe drumuri, să mai pierdem 3 zile.”, a declarat Dumitru Buzatu pentru PSnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *