Skip to content
Politică

Dumitru Buzatu, singurul PSD-ist care s-a opus remanierii lui Tudorel Toader: Eu apreciez activitatea ministrului!

INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a fost singurul membru al partidului care a votat, miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv, împotriva retragerii sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel ToaderContactat de PSNews.ro, acesta a justificat demersul său ca unul de apreciere pentru Tudorel Toader, pentru pregătirea sa profesională.

”Eu apreciez activitatea ministrului Tudorel Toader, sigur, orice om poate să mai aibă și lipsuri sau lucruri criticate în activitatea sa, dar în principiu, prestigiul, pregătirea profesională și modul în care a rezolvat foarte multe lucruri, m-a făcut să îl apreciez și, în consecință votul  meu a fost împotrivă”, a explicat social-democratul.

De altfel, întrebat dacă ceilalți membri ai PSD îl vor cu privi cu sceptimism ca urmare  a gestului său, Dumitru Buzatu a replicat:

”Nimeni dintre noi nu e obligat până la urma urmei, țin cont de părerea colegilor mei, votul până la urmă va decide, dar este evident că oamenii pot să aibă și păreri ale lor”, a spus parlamentarul.

Totodată, chestionat și despre cum i se pare votul majorității PSD de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader, dar și dacă aceștia au procedat astfel deoarece ministrul Justiției nu a adoptat anumite OUG-uri, liderul PSD Vaslui a adăugat că votul este unul normal.

”Mi se pare un vot normal, în conformitate cu ceea ce gândesc oamenii respectivi Foarte multe colegi au criticat activitatea ministrului și aceasta a fost o părere  exprimată printr-un vot majoritar. Este clar că miniștrii sunt numiți și vin și pleacă, când nu mai ai susținere  e normal să pleci”, a mai adăugat Dumitru Buzatu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *