Dumitru Buzatu, suspendat oficial, din funcția de președinte al CJ Vaslui

dumitru-buzatu
Sursa foto: captură video

Prefectul Daniel Onofrei l-a suspendat, oficial, pe Dumitru Buzatu, din funcția de președinte al CJ Vaslui. Decizia vine după ce acesta a fost prins, în flagrant, cu mită de 1,25 de milioane de lei, în portbagajul mașinii. Miercuri, se judecă contestația făcută de Buzatu, la măsura arestului preventiv, pentru că baronul de Vaslui ar vrea să fie cercetat în libertate, iar magistrații Curții de Apel Iași vor decide.

Iată cine va prelua funcția din care a fost suspendat Dumitru Buzatu. Prefectul Daniel Onofrei a avut o intervenție telefonică, pe B1TV, în cadrul știrilor prezentate de Gabriela Mihai, unde confirmă suspendarea din funcție a lui Buzatu.

„Da, astăzi am primit comunicarea minutei penale din partea Tribunalului Vaslui, în care ni se comunică faptul că a fost aprobată o perioadă de 30 de zile pentru arest preventiv, pentru domnul Buzatu Dumitru, drept pentru care noi am emis un ordin prin care constatăm suspendarea de drept a mandatului domnului Buzatu Dumitru, din funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, ca urmare a dispunerii măsurii arestării preventive. Acest ordin este acum, încă, pe masa mea. Imediat urmează să-l semnăm și să îl trimitem și către Consiliul Județean și către domnul Buzatu Dumitru”, arată sursa citată.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: