Skip to content
Alegeri locale 2020

Dumitru Dragomir, la „Dosar de Politician”: Da, am trei pensii, pentru că le merit!

libertatea.ro

Dumitru Dragomir, candidat pentru Consiliul General al Municipiului București, a recunoscut joi seară, în platoul că are 3 pensii. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat în emisiunea „Dosar de Politician”, realizată de jurnalistul Silviu Mănăstire la postul B1TV, că merită să primescă banii pe care îi încasează și a dezvăluit că a avut un salariu de 15.000 de euro la Ligă. Dumitru Dragomir încasează de la stat trei pensii în valoare de 206, 400 de lei.

Eu pe unde am fost am făcut câte ceva. Eu am concurat pentru Primăria Capitalei și am ieșit pe locul 3, cu Băsescu și cu Geoană. Eu, da, am trei pensii. Pentru că le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe lună salariu, plăteam 6000 de euro la stat, la Ligă. Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepreședinte de Comisie Parlamentară.

Sunt singurul din istoria acestei țări din opoziție care ama făcut singur o lege organică, am drept de autor asupra ei. Cine se compară cu mine dintre toți consilierii aștia care sunt propuși? Pe unde am fost Am făcut stadioane, am promovat tineri, am făcut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acestă țară. Eu am finanțat și n-am luat de la clubburi bani. Eu m-am zbătut și am făcut rost de bani și am făcut această clădire„, a spus Dragomir.

Mitică de la Ligă a avut o vilă pe care a vândut-o în 2020 și pentru care a încasat 3,9 milioane de euro. În declarația de avere, acesta a mai trecut și ceasuri și bijuterii de 100.000 de euro. În prezent mai deține o vilă de 500 de mp și două apartamente, de 210 și 240 de mp. Totuși în conturi, acesta are doar 218.000 de lei și 210.000 de euro.

1 comentariu la “Dumitru Dragomir, la „Dosar de Politician”: Da, am trei pensii, pentru că le merit!

  1. Cei care s.au pensionat în 2013, spre exemplu, s.au pensionat cu salarii mai mici și fără a beneficia de 50%, din mărirea salariilor ACTIVILOR, respectiv s.au pensionat cu 65%, etc.
    Cei din 2017, au avut salarii mai mari, etc…
    DISCRIMINARE CU LITERE MARI.
    DACĂ VEDEȚI ȘI ART. 41, AL. 2 DIN OUG 114, VEȚI CONSTATA CA, DOAR MOȘTENITORII ACTIVILOR VOR ÎNTRA ÎN POSESIA SALARIILOR COMPESATORII, NU ȘI MOȘTENITORII PENSIONARILOR.
    ESTE, DIN NOU DISCRIMINARE ȘI, DIN NOU, ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI, RESPECTIV DREPTUL LA MOȘTENIRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *