Skip to content
Politică

După București, toată țara. Marș de solidaritate la Brașov

Marți s-au anunțat mai multe proteste în țară față de autoritățile responsabile de moartea tinerilor în clubul bucureștean Colectiv. Manifestațiile vin ca urmare a valului de revoltă datorat faptului că prin iresponsabilitatea autorităților și a corupției colcăitoare din instituțiile statului român, românii mor pe capete.

Astfel, tinerii din mai multe orașe s-au organizat pe diferite grupuri din rețelele socializare chemând oamenii la solidaritate față de victimele teribilului incendiu. O astfel de manifestație va fi organizată la Brașov, marți, 3 noiembrie la ora 18:00, la Prefectura Brașov. Organizatorul este un tânăr, Radu Hossu care cheamă pe oricine rezonează la drama care a lovit familiile tinerilor aflați în fatidica seară în Colectiv.

„Ieșim în stradă să cerem demisia corupților din cauza cărora au murit deja prea muți oameni in ultimile două săptămâni sau stăm în casă la căldurică și suntem eroi DOAR pe Facebook?

Eu ies, dacă străng 5-6 oameni. Iar daca fiecare din cei 5-6 mai conving 5-6 prieteni/colegi/vecini/rude că e important să iți strigi părerea în stradă, eu zic că vocile noastre se vor face auzite în etajele „superioare” ale societății noastre.

Evenimentul ăsta e facut pentru Marți, pentru a respecta Doliul Național care se încheie Luni.

Să vedem. Suntem tari în gură doar online, iar în viața de zi cu zi suntem doar oile lor?

Dacă nu poți să vii, măcar rupe 5 minute din timpul tău liber de facebook si apasă butonul invită până cănd simți că ai facut o treabă indeajuns de bună.”, îi cheamă Radu Hossu pe brașoveni în stradă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *