Skip to content
Politică

După ce și-a angajat soția în sistemul sanitar de stat, USR-istul Emanuel Ungureanu și-a aranjat și fratele: Un fost operator bancar pe un post de asistent medical

Inquam Photos / Octav Ganea

Fratele și soția deputatului deputatului USR de Buzău, Emanuel Ungureanu, au fost angajați în spitale de stat în anul 2021, scrie Gazeta de Cluj.

Comitetul director al Spitalului Clinic CF din Cluj-Napoca a analizat oportunitatea angajării și a decis aprobarea încheierii unui contract de colaborare de tip PFA pentru servicii de asistență medicală, apoi angajarea pe perioadă determinată, la data de 23 decembrie 2021, în Ajunul Crăciunului, a asistentului medical generalist Cornel Ungureanu, un fost operator bancar, cu experiență ZERO în sistemul medical, cu toate că în anunțul de angajare se cerea clar ca viitorul ocupant al postului să aibă cel puțin 5 ani vechime în specialitate.

Mai mult decât atât, putem spune că anul 2021, a fost un an foarte bun pentru familia deputatului USR Emanuel Ungureanu, pentru ca nu doar fratele deputatului, fost operator bancar cu experiență ZERO în sectorul sanitar a fost angajat cu PFA, pe pile la Spitalul clinic CF din Cluj-Napoca, în sectorul bugetar sanitar a mai fost angajată și soția deputatului, medicul Loredana Ungureanu care a fost angajată cu integrare clinică, fără concurs, pe pile de conducerea USR-istă de la Spitalul Clinic Judetean de Urgentă din Cluj-Napoca, după o așteptare de opt ani în care a tot încercat să se angajeze în sistemul public de sănătate, pe un post inexistent.

Emanuel Ungureanu a făcut tot ce i-a stat în putință să o integreze pe soția sa în sistemul public de sănătate. L-a angajat pe șeful corpului de control, Constantin Dina, ca și consilier la cabinetul său de parlamentar. Dina a fost cel care a coordonat Corpul de Control, care a propus ca Petru Șușcă să fie demis din funcție. Între fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și deputat au existat mai multe conflicte, iar la un moment dat, Petru Șușcă a dezvăluit că tot ce face Emanuel Ungureanu împotriva lui este de fapt o „vendetă personală” pentru că nu a angajat-o pe soţia acestuia la Spitalul Judeţean, mai spune sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *