VIDEO Dan Bucura: După ce și-au luat dușul rece de la alegeri, o schimbare pentru USR este mai mult decât necesară

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Jurnalistul Dan Bucura a comentat, în cadrul emisiunii „Puterea Știrilor”, despre nevoia urgentă de reformare a USR, în contextul rezultatelor slabe obținute la alegerile recente. Bucura a subliniat necesitatea înlocuirii liderilor actuali, care, în opinia sa, au contribuit la declinul partidului.

„După ce și-au luat dușul rece de la alegeri, o schimbare pentru USR este mai mult decât necesar. Adică, nu știu, nu le dau eu sfaturi, nu fac consultanță pentru USR.

Dacă nu se reformează, nu scapă de aceleași figuri ruginite, alea care au dus partidul ăsta în gard, l-au făcut zob, atunci degeaba mai fac alegeri, dacă ăia care au fost la butoane nu înțeleg că trebuie să dispară măcar de fațadă, să nu le mai vadă lumea fata, să nu îl mai vezi pe Barna, să nu îl mai vezi pe  Drulă, să nu îl mai vezi pe Ghinea. Uite, apropo de reforma pe care spune că o s-o facă Elena Lasconi, am o problemă cu Năsui. El vine cu cașcaval mult în combinația asta a partidului și na, e greu să-l ignori mai ales când tăticul are niște zeci de milioane acolo în cont, ești bun la orice partid.” a spus jurnalistul

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: