FR gimnastică îi mulţumeşte lui Marcel Ciolacu pentru cuvintele adresate Anei Bărbosu şi premierea Sabrinei Voinea

Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a primit luni, la Paris, medalia de bronz cuvenită gimnastei Ana Maria Bărbosu. Distincția a fost atribuită României prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Aceasta a fost înmânată reprezentantului COSR de către Comitetul de Organizare, cu acordul Comitetului Internaţional Olimpic.

Sportiva Ana Maria Bărbosu a intrat în posesia medaliei olimpice de bronz, câștigată în finala de la sol a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. La evenimentul de vineri, de la Casa Olimpică din Bucureşti, a fost prezent și premierul Marcel Ciolacu, care a premiat-o pe gimnastă. Premierul, la rândul său, a primit un dar simbolic din partea Federației Române de Gimnastică.

Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj în care precizează că Ana Bărbosu merită cu prisosinţă medalia.

„O fată frumoasă cu totul! Care de astăzi poate zâmbi din nou. Pentru că s-a făcut dreptate. Bravo, Ana Maria! Meriți această medalie cu prisosință”, a notat el.

Ceva mai târziu, organizația i-a transmis acestuia și un mesaj, pe pagina oficială de Facebook.

„Mulțumim Premierului României pentru cuvintele frumoase adresate Anei și pentru decizia de a oferi și Sabrinei Maneca-Voinea premiere echivalentă medaliei de bronz”.

Sabrina Voinea, a doua gimnastă româncă, de la Jocurile Olimpice Paris 2024, s-a clasat pe cel de-al patrulea loc. Șeful Guvernului a decis ca aceasta să fie premiată cu o compensație echivalentă celei clasate pe locul al treilea.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: