PSnews

Lifestyle

După o însemnată confuzie, România câștigă titlul de campioană la Rugby

www.brecorder.com

Echipa naționala de Rugby a României a reușit să învingă duminică echipa Georgiei, într-un meci care s-a încheiat cu 8-7.

România a fost desemnată câștigătoarea competiției Rugby Europe Championship 2017, după ce inițial oficialii declaraseră învingătoare echipa Georgiei, apoi revenind și scuzându-se, precizând că a fost o greșeală tehnică.

Ultimul meci dintre România și Georgia a decis câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017. Ca urmare a victoriei cu 8-7 a României, clasamentul pe site a fost modificat automat, incluzând o eroare tehnică ce a avut consecințe asupra situației de fapt — trofeul fiind înmânat Georgiei. În conformitate și respectând regulile competiției, dacă două sau mai multe echipe au același număr de puncte, cea mai bine clasată va fi echipa cu cele mai multe puncte în meciurile directe. Dacă în competiție se joacă un singur meci între echipe, echipa care câștigă meciul este cea mai bună echipă. Așadar, România este anunțată câștigătoarea REC 2017 datorită victoriei împotriva Georgiei”, relatează Rugby Europe pe site-ul său, conform agerpres.ro.
Victoria a adus echipei “Stejarii” atât Cupa ”Antim Ivireanu”, cât și titlul de campioană europeană.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi