Skip to content
Politică

După plecările lui George Scutaru şi a Tatianei Niculescu Bran, se cere demisia încă unui consilier de la Cotroceni

În contextul controversatei decizii a Administrației Prezidențiale de a închiria un avion privat pentru a se deplasa, joi, la reuniunea de urgență a Consiliului European, fosta membra a CNA Narcisa Iorga se întreabă, într-o postare pe contul său de Facebook, dacă nu ar trebui cumva schimbat din funcție și consilierul Dan Mihalache, făcând referire și la „retragerea” de la Cotroceni a fostei purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis.

„Dacă Tatiana Niculescu Bran a fost retrasă de la Cotroceni în urmă gafei de a publica pe site-ul Preşedinţiei mesajul ne-bun pentru UDMR, mă gândesc că şi Dan Mihalache ar trebui să fie retras pentru închirierea avionului de lux al unui personaj controversat pentru deplasarea la Bruxelles a lui Iohannis. Probabil că el a fost autorul iniţiativei, după cum s-a agitat să justifice cât de normal e gestul că preşedintele să aibă la scară un avion privat, preluând şi funcţia de purtător de cuvânt cu intervenţii în direct la tv (ceea ce nu s-a pomenit din decembrie încoace). Apropo! Ştiaţi că Daniela Bârsan, numită şef al biroului de presă la Cotroceni, a fost consilieră personală a lui Dan Mihalache în guvernul Ponta?”, se arată în postarea Narcisei Iorga, de pe rețeaua de socializare.

2 comentarii la “După plecările lui George Scutaru şi a Tatianei Niculescu Bran, se cere demisia încă unui consilier de la Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *