Skip to content
Politică

După PNL și o organizație județeană a PSD trebuie să ofere explicații procurorilor DNA. EXCLUSIV Reacția senatorului Daniel Savu

" "

Joi, procurorii DNA au ”vizitat” sediul unei filiale județene a Partidului Național Liberal, fiind verificate o serie de documente legate de sponsorizările primite în perioada 2012-2015.

Este vorba de sediul organizației județene a PNL Prahova, condusă în prezent de senatorul liberal, Ion Luchian.

" "
" "

Citește și: EXCLUSIV Liderul filialei confirmă ”vizita” DNA/ Procurorii DNA au descins la una din cele mai importante organizații ale PNL

În aceeași zi, procurorii au mers și la sediul PSD Prahova tot cu scopul de a verifica sponsorizările primite de social democrați în ultimii ani.

Întrebat dacă procurorii DNA au ”vizitat” sediul PSD Prahova, senatorul social- democrat, Daniel Savu, a respins categoric ideea unei descinderi și a explicat că este vorba de o cerere făcută de procurori privind punerea la dispoziție a unor documente legate de sponsorizarea acestei organizații județene.

Contactat de PSnews.ro, senatorul social- democrat a explicat că documentele solicitate de procurori au fost puse la dispoziție fără niciun fel de problemă.

”Este absolut fals. Nu este vorba despre percheziții, este vorba despre o cerere pe care DNA a facut-o sa le punem la dispoziție niște documente privind sponsorizările pe care le-am primit la partid de-a lungul unei perioade de timp.

Nu m-a chemat nimeni, am primit o hârtie la partid de la DNA să le punem la dispoziție registrul sponsorizărilor și îl punem la dispoziție fără niciun fel de problemă. Cel puțin de când sunt eu președinte nu știu de niciun fel de sponsorizare, dar pot să verifice.

Ni s-au solicitat documentele oficial și i-am invitat să vină să le ridice.

Cred că e altă situație la PNL Prahova. ”, a explicat liderul PSD Prahova, Daniel Savu, pentru PSnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *