DUPLICITATEA lui Ludovic Orban- război cu PSD la centru, colaborare indirectă în teritoriu

Noul președinte al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, pare să își fi început periplul de lider al acestei filiale a liberalilor cu stângul.

După ce un număr uriaș de lideri ai organizațiilor PNL din județul Dâmbovița și-au depus demisiile, în semn de solidaritate cu Mihail Volintiru, cel care a fost mazilit de Iohannis și cooperativa din jurul acestuia, problemele pentru Orban par să continue.

Conform presei locale, noul lider al PNL Dâmbovița a încercat să îi contacteze pe doi dintre cei mai grei oameni ai PNL Dâmbovița, fostul lider al PNL Pucioasa, Ciprian Iacob și pe Gabriel Cristache, fostul șef al PNL Târgoviște, organizația cea mai importantă din acest județ.

Se pare că și Ciprian Iacob și Gabriel Cristache au decis nici să nu îi răspundă la telefon lui Orban.

Încercând să pună pe picioare organizația PNL Dâmbovița, vicepreședintele PNL pare dispus să colaboreze și cu oameni apropiați, care colaborează tacit cu ”dușmanul de clasă” PSD, în ciuda faptului că în aparițiile televizate și în ieșirile publice vehemența lui Orban la adresa foștilor parteneri din USL este una frapantă.

În teritoriu lucrurile par să stea cu totul altfel, iar apropierea lui Orban de oameni apropiați PSD este una deja de notorietate.

Conform presei locale, Orban s-a întâlnit zilele trecute cu mai multe persoane din PNL Dâmbovița printre care Gabriel Grozavu, cel care este catalogat drept ”omul lui Țuțuianu” (n.r.: Adrian Țuțuianu este președintele Consiliului Județean Dâmbovița și unul din liderii din noua generație a PSD), consilierii județeni Adrian Mocanu și Alexandru Bănilă și viceprimarul orașului Găești, Gheorghe Grigore. 

Gabriel Grozavu este fostul lider al PNL Dâmbovița, fiind în același timp cel care a orchestrat alături de Ludovic Orban mazilirea lui Antonescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: