Skip to content
Brașov Știri locale

Durere de nedescris: un accident vascular i-a fost fatal directorului DRDP Brașov. Avea doar 29 de ani

Facebook

Horia Stancu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov și fost șef al PSD a murit, joi, la vârsta de 29 de ani, după ce suferise, în urmă cu trei săptămâni, un grav accident vascular, potrivit click.ro.

Horia Stancu a reprezentat cu succes organizația de tineret PSD Brașov și a fost apreciat din plin de toată lumea. În urma lui a rămas o soție devastată de durere, dar și un copilaș de doar 11 luni. Înainte de a obține această funcție, a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – ISCTR.

Prefectul Brașovului, Mihai-Cătălin Văsii a scris câteva cuvinte pe pagina sa de socializare despre moartea prematură a tânărului. Regretă enorm de mult pierderea lui, aducând numai cuvinte de laudă despre tânărul care a plecat mult prea devreme dintre noi.

„Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *