PSnews

Recent

Durere mare pentru Negoiță: va fi curând trimis în judecată pentru PLAGIAT / SURSE

libertatea.ro

Citiți în cele ce urmează despre un caz nevralgic pentru Robert Negoiță: se pare că primarul PSD al Sectorului 3 va fi curând trimis în judecată pentru PLAGIAT.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) este pe punctul de a finaliza dosarul de plagiat a primarului Robert Negoiță. Cel mai mare datornic la stat din România, potrivit datelor ANAF, numără clipele până când va fi trimis în judecată pentru că a obținut titlul de doctor în drept cu o teză în care a copiat texte din articole de presă, studii economice sau chiar referate școlare, potrivit unor surse citate de Cetățeanul.net.

Sursele menționate susțin că a fost deja făcută o constatare tehnico-științifică, iar expertiza va fi finalizată în cel mai scurt timp. Între timp, la Parchetul General, mulți dintre autorii articolelor plagiate sunt întrebați de procurori dacă Negoiță le-a cerut voie să copieze din lucrările lor.

Ei pot alege dacă se vor constitui sau nu parte civilă în procesul penal ce va fi declanșat împotriva edilului și a îndrumătorului său de doctorat și dacă vor pretinde sau nu despăgubiri de la primarul PSD-ist.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi