Skip to content
Sport

E băiețel! O vedetă face marele anunț

O vedetă face marele anunț. Aflată în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă, Octavia Geamănu, a postat pe contul de socializare, prima ecografie cu băiețelul ei, despre care spune că seamănă cu tatăl lui.

Băiețelul meu seamană cu taică-su’! Un suflețel care are 500 de grame”, a scris Octavia Geamănu.

Însărcinată în cinci luni, Octavia Geamănu a aflat, în sfârşit, vestea cea mare. Ea şi Marian Ionescu vor deveni, în luna noiembrie a acestui an, părinţii unui băieţel care, din câte se pare, urmează să se numească Andrei.

Am aflat că vom avea un băieţel în urmă cu ceva timp. Andrei, carevasazică. Exact aşa cum am visat cu un an înainte să rămân însărcinată. Se va naşte în preajma zilei Sfântului Andrei, posibil chiar atunci. De-abia aştept să vină… dar să nu se grăbească. Intre timp mă ţine trează noaptea, când pierdută în romane, când cu ochii pe tot felul de site-uri cu haine… pentru mine, deocamdată. Desigur că hainele mele XS nu mă mai încap. S-au pus frumos trei kilograme. In curând n-o să mă mai urc pe cântar. Asa mi-am promis!”, a mărturisit recent prezentatoarea Antenei 1, pe blogul ei, conform romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *