„E exclus ca PSD să n-aibă candidat la prezidențiale!” – Florin Barbu

PSD
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Este exclus ca Partidul Social Democrat să nu aibă candidat la alegerile prezidențiale din acest an, susține ministrul social-democrat Florin Barbu.

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, Florin Barbu a declarat, cu privire la o eventuală candidatură a lui Marcel Ciolacu la această funcție, că „fiecare membru PSD poate să-și depună candidatura, iar votul se va lua în Comitetul Politic Național”.

„Partidul Social Democrat va avea candidat la prezidențiale. Este exclus ca Partidul Social Democrat să n-aibă candidat la prezidențiale. Decizia îi aparține domnului Ciolacu (n.r – întrebat dacă șeful PSD va fi candidatul partidului la alegerile prezidențiale). Haideți să trecem alegerile europarlamentare, parlamentare. Fiecare membru PSD poate să-și depună candidatura pentru a candida la funcția de președinte al României. Votul se va lua în Comitetul Politic Național.

Eu știu că tot timpul, orice membru al Partidului Social Democrat are posibilitatea să-și depună candidatura și Comitetul Politic Național ia decizia cine să fie candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale. Dar așa cum spuneam, în 2024 sunt sigur că Partidul Social Democrat va avea candidat la alegerile prezidențiale”, a declarat Florin Barbu, în direct la Puterea Știrilor.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: