Skip to content
Sport

E.O. Chirovici revine cu un roman de excepție, lăudat deja de presa internațională, lansat la Editura RAO

Adevarul.ro

Editura RAO a lansat Cartea secretelor, de Eugen Ovidiu Chirovici, cunoscutul autor al bestsellerului internațional Cartea oglinzilor.

Chirovici revine cu un thriller excepțional despre capcanele memoriei și despre imaginea distorsionată pe care o avem atunci când vorbim despre evenimente din trecut.

Un roman convingător, impecabil, complet — unul dintre cele mai frumoase ale momentului ”(Corriere della Sera, Italia), ”un suspans obsedant, care nu-ți lasă timp nici să respiri” (Le Figaro Littéraire, Franța), ”un roman intens si labirintic, ce ne poartă prin meandrele memoriei” (Le Soir, Belgia), titra presa internațională după apariția Cărții oglinzilor.

Așa cum primul său roman tradus în 38 de limbi a fost primit cu entuziasm atât de public, cât și de critica literară,  Cartea secretelor se anunță a fi un eveniment de excepție.

Iată ce scrie despre acesta publicația Daily Telegraph:  ”O colecție de scamatorii încântătoare… Dacă moda romanelor polițiste atât de minuțios construite pare să fi trecut, asta se întâmplă probabil și pentru că puțini scriitori sunt în stare să ofere astăzi ceea ce oferă Chirovici”.

Publicată în Anglia, Olanda, Ungaria si Rusia, unde s-a clasat deja pe primele locuri în topul celor mai vândute cărți, Cartea secretelor va apărea în 2019 în alte peste 20 de țări, printre care Statele Unite, Franța și Germania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *