Skip to content
Politică

E oficial! Cine este candidatul PRU la Primăria Sectorului 2

E oficial! Cine este candidatul PRU la Primăria Sectorului 2.

Astfel, în cursul zilei de duminică, a fost anunțat candidatul Partidului România Unită la Primăria Sectorului 2, in persoana lui Augustin Hagiu, informează Agerpres.ro

„Astăzi a avut loc conferinţa de alegeri a PRU sector 2. Noul preşedinte ales este domnul Augustin Hagiu, care este şi prim-vicepreşedinte al Partidului România Unită şi care din partea Biroului Permanent Naţional şi a organizaţiei sector 2 are misiunea de a câştiga Primăria sectorului 2, fiind candidatul PRU. Are o misiune dificilă în condiţiile în care ştim cu toţii că în sectorul 2 este un blat general pentru a-l scoate încă o dată pe Neculai Onţanu primar. (…) Suntem convinşi că, printr-o campanie în stradă, vorbind cu cetăţenii sectorului 2, făcându-i să conştientizeze că nu putem face 26 de ani aceleaşi alegeri şi să avem rezultate diferite, Augustin Hagiu are toate şansele să oprească acest blat politic şi să devină primar al sectorului 2”, a afirmat Bogdan Diaconu, președintele PRU, într-o conferinţă de presă.

Mai mult, Augustin Hagiu a declarat că intră pentru prima dată într-o cursă electorală, precizând că în campanie „nu va mitui oamenii”.

„Este prima candidatură a mea la 38 de ani şi nu mi-am închipuit sub nicio formă că în România, la 26 de ani de la Revoluţie, poate exista aşa ceva. La sectorul 2 aproape nimic nu este firesc”, a spus Hagiu, denunţând probleme legate de lipsa locurilor de parcare, de salubritate, întreţinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *