E oficial: Ion Lungu candidează pentru cel de-al șaselea mandat de primar al Sucevei

Sursa foto: Facebook

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, în mod oficial, că va candida pentru un nou mandat de primar, cel de-al șaselea. Prezent în cadrul unei conferințe de presă alături de liderul Organizației Județene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și de deputatul liberal Ioan Balan, Ion Lungu a spus că ținta Organizației Municipale Suceava a PNL Suceava, pe care o conduce, o reprezintă cîștigarea funcției de primar.

A spus Ion Lungu: „Ne propunem să cîștigăm toate alegerile. La Organizația Municipală ne propunem să cîștigăm Primăria Suceava și o vom cîștiga. Sîntem pregătiți, avem proiecte. Așa cum am spus, avem undeva la 70 de proiecte, cum nu a mai avut niciodată Suceava”. Ion Lungu a adăugat: ”Lipsit de modestie, spun că în fiecare dimineață sînt la 7 la primărie și împingem, cu ghilimelele de rigoare, la realizarea acestor proiecte”. Întrebat despre relația cu viceprimarul PNL, Lucian Harșovschi, despre care existau informații că și-ar dori să candideze pentru funcția de primar, domnul Lungu a spus: „Relația mea cu domnul viceprimar Lucian Harșovschi este o relație normală, corectă, civilizată și sînt convins că vom găsi o cale comună. Sigur că și el și-ar dori, asta este realitatea, dar eu sînt convins că vom rămîne în echipă și vom găsi o soluție să lucrăm bine în continuare spre folosul sucevenilor”.

Gheorghe Flutur a spus că Ion Lungu are sprijinul PNL pentru candidatură, afirmînd: ”Ni-l asumăm pe domnul Lungu ca și candidat de primar. Categoric da. Pentru că eu mă uit la fapte, la dezvoltare. Aici cred că trebuie să fiu foarte pragmatic. Chiar dacă dumnealui spunea în mandatul trecut că e ultimul mandat, viața a făcut să îl văd în acest mandat chiar mai activ decît altădată. Cred că l-a activat foarte mult și numărul de proiecte și provocările care sînt”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: