Skip to content
Alegeri locale 2020

E oficial! Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei

PS News

Președintele PMP Eugen Tomac a anunțat pe Facebook că a început să strângă semnături pentru candidatura lui Băsescula Primăria Capitalei. „În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Vineri, Traian Băsescu încă nu era decis. „Încă nu este o decizie luată, dar nu exclud această posibilitate”, declara Traian Băsescu la Digi24, precizând că mai are nevoie de o discuție cu liderii tuturor organizațiilor PMP.

" "

Traian Băsescu a prezentat rezultatele unui sondaj CURS pentru a demonstra că în cazul în care candidează, va lua voturi și de la Nicușor Dan, și de la Gabriela Firea și a spus că, în această privință, „are conștiința împăcată”.

Decizia de a candida este motivată de excluderea PMP, partidul pe care l-a fondat, de la negocierile pe care PNL și USR-PLUS le-au purtat pentru susținerea unor candidați comuni în București la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Ne-au anunțat că nu este loc în această alianță și pentru PMP. Nefiind, ne luăm soarta în mâini. Ei au stabilit că pot câștiga eliminând PMP-ul. De ce să-mi bat eu capul cu problemele pe care ei deja le-au judecat?”, a spus Traian Băsescu, întrebat dacă prin candidatura sa nu va știrbi șansele pe care le are Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *