Skip to content
Politică

E oficial! Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății. Premierul a cerut și demiterea secretarului de stat Andreea Moldovan

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

UPDATE 11:09

E oficial! Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății, potrivit unui anunț făcut de premierul Florin Cîțu.

" "
" "

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

UPDATE 11:00

La întâlnirea pe care premierul Florin Cîțu o are la această oră cu vicepremierul Dan Barna, au ajuns și secretarul de stat Andreea Moldovan și șeful DSU, Raed Arafat.

Prim-ministrul a avut o discuție extrem de aprinsă cu Vlad Voiculescu și a cerut demiterea secretarului de stat Andreea Moldovan, iar ministrul Sănătății nu fost de acord.

„Atunci plecați amândoi”, ar fi fost replica lui Florin Cîțu.

————————————

Vlad Voiculescu pleacă de la Ministerul Sănătății, au declarat surse politice pentru PS News. Premierul ar fi demis-o și pe Andreea Moldovan, iar decizia i-ar fi fost comunicată lui Dan Barna la o întâlnire pe care aceștia o au miercuri dimineață.

Ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea șefului Executivului sau a șefului DSU, Raed Arafat, iar asta a fost picătura care a umplut paharul, au precizat surse liberale pentru PS News.

Revenim cu detalii

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *