Skip to content
Politică

E.ON prelungește termenul de înscriere în competiția Energy Globe Award

Ai o idee bună pe care ai vrea să o vezi pusă la lucru pentru a economisi energie și a salva mediul? În acest caz, nu ar trebui să ratezi înscrierea în competiția E.ON Energy Globe Award de anul acesta.

Compania din sectorul energetic a anunțat prelungirea termenului limită pentru înscrierea proiectelor şi a ideilor din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului îde la 31 mai până la 16 iunie, pentru a da posibilitatea cât mai multor titulari de astfel de iniţiative să le înregistreze în concurs,

Competiţia este deschisă pentru orice persoană fizică sau juridică din România, precum comune, municipalităţi, societăţi comerciale, instituţii ştiințifice şi de cercetare, organizații de stat, organizaţii neguvernamentale, școli sau universităţi.

Pentru a intra în competiţie, proiectele sau iniţiativele trebuie să fie înscrise pe www.energyglobe.ro. Acestea vor fi grupate pe cinci categorii: Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret şi Idei. Dacă în primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate în diverse faze de realizare, în cea de-a cincea categorie vor fi incluse doar acele iniţiative sau idei încă neimplementate, anunță reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă remis redacției PSNews.ro.

Proiectele câștigătoare la fiecare categorie în parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate și se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice.

Selectarea şi evaluarea acestora se va realiza de către un juriu independent format din specialişti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei gale organizate în luna octombrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.

În acest an, E.ON Energy Globe Award Romania va avea ca parteneri Universitatea Politehnică din Bucureşti – Facultatea de Energetică, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. De asemenea, proiectul este susţinut de Ministerul Energiei şi Ministerul Mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *