„E timpul ca oamenii performanței să intre în teren”. Ciucă a vorbit în Vrancea despre modelul liberal în administrație

Sursa: captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, în Vrancea, la evenimentul de lansare a candidaților, despre modelul liberal în administraţie.

„Ca peste tot unde PNL a câștigat mandate s-a întâmplat pentru că liberalii au schimbat fața comunelor, a orașelor, a județelor. Venim de la Botoșani si acolo, din păcate, situația nu este mult diferită fata de cea din Vrancea. De aceea am decis ca PNL să-și deschidă ușile către oamenii care au performat în domeniile de activitate în care si-au desfășurat activitatea. La Botoșani am venit cu domnul Iftimie, care a performat în mediul de afaceri, este implicat și în fotbal și a ales să intre în teren. Cam același lucru s-a întâmplat si la Focșani deschizând ușa către oameni care activează in sectorul de business.  Sunt convins ca este un profil câștigător pentru Primăria Focșani”, a spus Ciucă.

“Anghel Saligny este un program liberal care a schimbat comunitățile”

„Anghel Saligny este făcut de noi, de liberali. Am făcut acest lucru pentru a termina cu această obsesie a apei, a canalizării în comunitățile din România. Trebuie să vorbim cu oamenii și să explicăm că nu există altă cale decât investițiile. Trebuie să creăm fundamentul businessului, al investițiilor. Trebuie să existe reguli clare și nebirocratice pentru afaceri. Să existe stimulare în zonele defavorizate pentru a se dezvolta afaceri. Oamenii trebuie să fie ajutați, stimulați și să nu resimtă diferența dintre țările din care se întorc și ceea ce se petrece în România. Sunt localități care au finalizat rețele de apă și canalizare”, a mai afirmat Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: