Skip to content
Video

Ecaterina Andronescu, candidatul PSD la prezidențiale? Reacția fostului ministru al Educației EXCLUSIV

Joi, invitatul ultimei ediții a interviurilor video PSnews.ro a fost senatorul PSD și fost ministru al Educației Naționale, Ecaterina Andronescu.

Pe parcursul interviului, unul dintre subiectele abordate a fost cel al alegerilor prezidențiale din anul 2019, al candidatului PSD ideal la alegeri și despre potențiala candidatură a Ecaterinei Andronescu, așa cum zvonesc unele surse din spațiul media.

Concret, întrebată care ar fi profilul candidatului PSD la prezidențiale, aceasta a precizat că în acest moment este dificil să se facă un portret de candidat și înainte de momentul desemnării este necesară o analiză pentru a fi ales candidatul cu cele mai multe șanse.

„Este greu să facem acum un portret de candidat. Cred însă că în momentul în care se ia decizia o să se facă o analiză și o să mergem înainte cu cel care are cele mai multe șanse din toate punctele de vedere”, a declarat senatorul PSD.

Cu toate acestea, a menționat care este în viziunea ei profilul candidatului PSD la alegerile prezidențiale:

„Să fie un profesionist, să fie un om care să aibă o imagine bună în societate, să poată câștiga în plus încrederea oamenilor, adică să aibă o anumită încredere a oamenilor și să poată câștigă în campanie încredere în plus. Oricum, să obțină mai multe voturi decât obține PSD într-o campanie de alegeri parlamentare”, a subliniat Ecaterina Andronescu.

În acest context, a fost întrebată conform anumitor voci dacă este adevărat că ar fi un potențial candidat al PSD la prezidențiale. Senatorul PSD a negat aceste zvonuri:

„Nu am auzit acele voci, așa că prefer să nu le comentez” a spus fostul ministru al educației.

La insistențele jurnalistului Marinela Angheluș în legătură cu anumite discuții pe tema candidaturii Ecaterinei Andronescu, senatorul PSD a declarat pentru PSnews.ro că „este prea devreme ca să discutăm despre acest subiect”.

Secvența este disponibilă în intervalul 10:30 – 11:50:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *